Over spelenderwijs

Medewerkers

Voor verwijzers

Contact

De volgende mensen werken voor praktijk Spelenderwijs:
 
Mirjan Stolk-de Graaf
Orthopedagoog
 
Ik heb eerst HBO-SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) gedaan. Hierna heb ik Orthopedagogiek gestudeerd in Nijmegen. Ik ben in 2002 afgestudeerd en ben toen als orthopedagoog bij een Medisch Kleuter dagverblijf gaan werken. Daarna ben ik als gedragswetenschapper voor de pleegzorg gaan werken. Sinds 2007 werk ik als vrijgevestigd orthopedagoog vanuit praktijk Spelenderwijs.
Momenteel volg ik de gecombineerde opleiding tot orthopedagoog-Generalist en GZ-psycholoog.
 
 
 
Saskia Klein Baltink-Hoentjen
Orthopedagoog, GZ-psycholoog
 
Ik heb eerst HBO-Maatschappelijk Werk gedaan en heb daarna Orthopedagogiek gestudeerd in Nijmegen. Sinds die tijd heb ik in de GGZ gewerkt. In 2004 ben ik afgestudeerd als GZ-psycholoog. Momenteel werk ik bij Bureau Jeugdzorg. Daarnaast ben ik sinds 2008 verbonden aan praktijk Spelenderwijs.
 
 
 
Gotske Jongma-Brouwer
Orthopedagoog, GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist
 
 
                                    
 
 
Gert Jan Roodvoets
Intensief Ambulant Gezinsbegeleider
 
Na de HTS heb ik gedurende 7 jaar diverse HTS functies gehad.
Vervolgens heb ik 8 jaar gewerkt in een kindertehuis; eerst als leerlingverpleegkundige en later als groepleider. Verder heb ik mij geschoold in de Transactionele Analyse en heb ik in een kliniek gewerkt met gezinnen. Na mijn opleiding tot contextueel werker ben ik gaan werken als contextueel gezinswerker. Ik werk nu dus inmiddels 15 jaar met (veelal gescheiden) ouders en hun kinderen. Wat ik daarbij van belang vind is dat kinderen en ouders weten hoe ze een balans kunnen vinden tussen de diverse gezinsleden.